Een goed gesprek

De brug slaan tussen hoe het nu is en hoe je het eigenlijk graag wil

Ongeacht of het privé of zakelijk is; ik kan me goed voorstellen dat hetgeen je werkelijk bezig houdt ondeelbaar is met de mensen die je al kent. Noch de talrijke specialisten in je omgeving, noch je zakelijke netwerk. Een open training of seminar is dan al helemaal niet de plek waar je met je vragen terecht kunt. Daarvoor is het te belangrijk, te persoonlijk of is de vraag nog niet echt scherp.

Vraag dan of Rob de Best met je op stap gaat en ontdek het gemak van de werking van The Working Way. Een vraag die je mag verwachten is: “waar heb je last van?”. Tijdens het gesprek krijg je in eerste instantie al zicht op hoe je zelf in elkaar zit, hoe je met je eigen processen omgaat en waar je eigen blinde vlekken zitten. Als je een blinde vlek eenmaal ziet, is het echter geen blinde vlek meer en laat een meer effectief alternatief zich veelal eenvoudig bedenken.

Als je het bij jezelf kunt zien, is dit inzicht eenvoudig te migreren naar de organisatie en de omstandigheden waar je bij betrokken bent. Het is een ontmoeting waar je met meer antwoorden naar huis zult gaan dan waarvan je wist dat je vragen had. Niet zozeer de antwoorden die je krijgt, wel de antwoorden en inzichten waar je zelf ineens op komt.

Bel Rob rechtstreeks op 0653266360 of stuur een mail aan robdebest@mac.com

Call Now Button