Food for Thought

‘Food for thought’: Uitnodiging voor een Italiaans avontuur… (5 t/m 12 mei 2016)

images-1

Dit is die cursus waarvan je eigenlijk al heel lang weet dat je ‘m een keer moet volgen. Alle redelijke argumenten om ‘nog niet’ te zeggen, ken je al. Nog meer van hetzelfde, nog meer afleiding is altijd leuk, maar je hebt al lang ervaren dat je daar eigenlijk wel klaar mee bent. Want:

  • Je hebt je leven best op orde, maar er lijkt nog steeds ‘iets’ te ontbreken;
  • Je ‘voelt aan je water’ dat wat er ontbreekt niet in de buitenwereld te vinden is;
  • Je bent niet op zoek naar weer een nieuwe theorie, Guru of wat dan ook;
  • Je vraagt je wel af hoe het nu precies zit in je eigen binnenwereld, hoe je het beste met jezelf, met je gedachten en je gevoelens om kunt gaan;
  • Je wilt eigenlijk gewoon volop en vrijuit genieten van het leven en de ‘dag plukken’;

Verder beschik je over een goede mentale en fysieke gezondheid en  over een gezonde dosis scepsis. Bovendien heb je al behoorlijk wat boeken gelezen en cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, cursussen die veel beloofden, maar die in ‘het gewone’ dagelijkse leven moeilijk toepasbaar bleken. Mocht het bovenstaande op jou van toepassing zijn, dan ben je van harte welkom als deelnemer.

Italie, het land waar de meest waardevolle truffels worden gevonden, is een ideaal decor om ook het meest waardevolle in jezelf (terug) te vinden. Daarom organiseert Modus Quartus  van — datum zoeken we nog even uit —  een inspirerende week op een toplocatie in Tuscania. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Een boeiende week waarin kookworkshops onder leiding van een Boscolo-chef, en een intensieve cursus over de binnenwereld van de mens elkaar ontmoeten. Waarin kwaliteitsvoeding voor je fysiek en diepgaande kennis over alles dat verder in je zit, worden gecombineerd.

Zoals de Boscolo-chef precies weet wat er voor nodig is om water en meel te transformeren naar brood, zo is Rob gespecialiseerd in het op gang brengen van het transformatieproces in jezelf. We kennen het verschil tussen onze gedachten, gevoelens en fysieke sensaties. Maar dan? Je zult ervaren dat ‘verdergaande psychologische ontwikkeling’ veel eenvoudiger is dan je nu nog denkt. Alle ingrediënten heb je immers al, het enige dat nog ontbrak was de receptuur.

Stuur een mail naar robdebest@mac.com of bel Rob op 0653266360 voor je aanmelding of voor informatie die je op deze pagina niet gevonden hebt.

 

 

Call Now Button