Lustrum-aanbieding

image1Modus Quartus bestaat 5 jaar, reden voor een feestje!

Een feestje in de vorm van een unieke tweedaagse waar “wat beweegt mensen” centraal staat. De resultaten van meer dan 15 onderzoek in een unieke tweedaagse. Jij bent van harte welkom als je:

  • geen last meer wilt hebben van het gedrag van mensen waar je nu nog moeite mee hebt;
  • meer keuzemogelijkheden wilt hebben over wat JIJ graag wilt met je leven;
  • antwoorden wilt vinden op vragen waar je al (te) lang mee rond loopt;
  • etc. etc. etc.

Kortom, jezelf dat cadeau geven waardoor ‘het allemaal’ wat gemakkelijker gaat.

Twee dagen, waarin alle hoogtepunten worden gepresenteerd uit ruim 15 jaar praktisch onderzoek, trainingen, cursussen, bootcamps, seminars en presentaties. Na deze twee dagen:

  •  snap je dan ook hoe jezelf ‘in elkaar zit’,
  • wat je kunt doen om geen last meer te hebben van (het gedrag van) anderen (en/of van jezelf…),
  • wat je concreet kunt doen om met minder inspanning die dingen voor elkaar te krijgen die je belangrijk vindt,
  • hoe alles wat je hiervoor al gelezen en gedaan hebt over persoonlijke ontwikkeling op z’n plek valt,
  • hoe je met negatieve emoties kunt afrekenen
  • en nog veel meer.

‘Gevorderden’ en alumni zijn van harte welkom – en zullen er ook nog wel weer een en ander van zullen opsteken.  Aan de andere kant vraagt deze tweedaagse geen voorkennis, wel een oprechte nieuwsgierigheid naar ‘hoe het nu echt zit’.

Op 24 en 25 juni van 0930 – 1700, is de Tapuit achter Boerderij Meijendel (Wassenaar) de ‘place to Be’. Je promoveert jezelf tot deelnemer door een mail te sturen aan robdebest@mac.com of je op te geven via de fb-pagina: WetVanSinterklaas/ Deze bijzondere tweedaagse wordt aangeboden voor het feestelijke prijsje van € 119,- voor beide dagen! Je lunch neem je zelf mee of kan worden besteld in de Boerderij. Koffie, thee en verblijf op een unieke en inspirerende locatie zijn inbegrepen. Er is ruimte voor maximaal 18 deelnemers, zodat er voldoende gelegenheid is om op ieders vragen in te gaan.

Achtergrond

Ruim vijftien jaar diepgaand en vooral praktisch onderzoek naar “wat beweegt mensen”, geënt op de filosofische traditie van de Vierde Weg. Praktisch onderzoek door de theorie te toetsen aan de praktijk: modellen en theorieën zijn er immers genoeg. Belangrijker is “Werkt het?”, de toets van de theorie aan de praktijk. Hierdoor bijzonder effectieve oplossingen gevonden voor zowel persoonlijke verdieping, individuele coaching en het optimaliseren van teams en organisatie. Dit overigens volkomen in lijn met de traditie van deze Vierde Weg: de verbinding tussen de wijsheid van het Oosten en de kennis van het Westen. Waar fakirs, monniken en yogi’s zich terugtrekken uit de maatschappij, vraagt de Vierde Weg juist een actieve participatie (het leven als leermeester), waardoor deze perfect aansluit bij de huidige trend waarbij je zowel gelukkig kunt zijn in de buitenwereld en in je binnenwereld.

De Vierde Weg is vanaf het moment dat ik er kennis mee maakte een bijzondere bron van inspiratie. Door een opleving in de jaren 20-50 van vorige eeuw, is er veel materiaal nog authentiek en geschreven in een taal van deze tijd. Fascinerend is dat er geen enkel aspect ontbreekt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar dat zelfs hetgeen wat in deze tijd wordt ‘ontdekt’ door de kwantumonderzoekers, al beschreven staat. “Er is niets nieuws onder de zon, maar het helpt wel als je weet waar je moet zoeken…”

Call Now Button