Wat anderen ervan zeggen…

Wat anderen zeggen:

“Rob heeft me een uitstekende spiegel voorgehouden. Direct de diepte in, richting valkuilen en kwaliteiten. Geen oeverloos coachingsgezwam, maar meteen spijkers met koppen slaan. Rob reikt bovendien bruikbare tools aan om die valkuilen te dichten en die kwaliteiten beter te benutten. Dat doen meer coaches, maar de inzichten en tools die Rob geeft zijn duurzaam. Ik heb nog steeds plezier van de dingen die ik geleerd heb tijdens de training, zowel voor en in mijzelf, als in de interactie met anderen. Een aanrader voor zzp’ers, managers en HR-professionals.”

 

“Met Rob bewandel je gedetailleerd de diverse proces stappen die zakelijk en persoonlijk relevant zijn. Zowel voor commerciële en administratieve processen, voor verkoop trajecten als voor je persoonlijke weg. Rob weet als geen ander de diepgang te ontsluiten van het menselijk functioneren op basis van de mensbeelden die illusies overstijgen, die gedrag inzichtelijk maken en die je de kans geven de teugels -weer- soepel in de hand te houden.”

 

“Met scherp (in)zicht, heldere formuleringen en (niet altijd leuke, maar zeker noodzakelijke) directheid liet Rob de Best mij kennismaken met mezelf. Patronen in mijn gedrag, waarvan ik me niet bewust was, werden voor mij zichtbaar. Rob begeleidde me met enorme kennis en geduld bij het leren omgaan met mijn ontdekkingen over mezelf. Tevens reikte hij me handvatten die me hielpen tijdens mijn ontdekkingsreis.
De waarde van het geheel is niet uit te drukken in welke valuta dan ook. Het resultaat is waardevol en blijvend. Het resultaat is elke dag weer zichtbaar, zowel zakelijk als prive.”

 

“Heb Rob leren kennen als iemand met een schat aan kennis en een scherpe blik. Ik heb bij hem de opleiding tot Essential Coach gevolgd en dat was een ervaring om nooit te vergeten. Het heeft mijn kijk op mijzelf en mijn omgeving enorm veranderd en mijn slagvaardigheid binnen mijn werk en privé vergroot. Ik kan het iedereen aanraden die niet alleen meer wil weten over zichzelf en de wereld om zich heen, maar ook daadwerkelijk een start wil maken om zijn eigen effectiviteit te verbeteren.”

 

“In 2009 heb ik deelgenomen aan de opleiding tot Essential Coach bij Rob de Best. Voor mij was dit een ‘life-changing-experience’. Rob is een expert in mensen bewust te maken van hun gedragspatronen en in het inspireren tot Zelf-Onderzoek. Rob weet de kennis, informatie en eigen ervaringen te delen op het moment dat ik eraan toe ben om het te horen. Door de opleiding en een reeks Zelf-Studieavonden ben ik dieper bij mijn kern gekomen. Dit heeft geresulteerd in een zuiverder contact met mijn omgeving en tot (nog) meer succes in mijn werk.”

 

 

Call Now Button