Wat voor wie?

Iedere situatie is anders waardoor de inzet altijd is vanuit ‘made to measure’. Om een indruk te geven van de thema’s en mogelijkheden, onderstaand ‘menu’:

Boeken, bespreken of vragen? Bel Rob de Best op 0653266360 of mail naar robdebest@mac.com

Voor teams:

Effectief omgaan met stress: 

In drie sessies van anderhalf uur leren de deelnemers om effectief af te rekenen met ongewenste gedachten en negatieve emoties. Inzet is vooral preventief om de kans op uitval door stressklachten sterk te verkleinen. Neveneffecten zijn dat de communicatie en de sfeer in het team verbetert en het begrip voor elkaar vergroot wordt. Klik hier voor meer informatie

De 360- graden teamscan: weten hoe het team ‘in elkaar zit’, de teamcultuur met inbegrip van de ongeschreven regels. Als openheid, transparantie en respect net zo belangrijk zijn als resultaat.

Kwartaaltransformatie: Veranderen gaat vanzelf. Niet mee-veranderen terwijl de omgeving of de wensen wel veranderen, vraagt wel om een zetje. Generiek is dit het ideale instrument om met minder stress resultaten te bereiken die een glimlach opleveren. Zowel van medewerkers en van klanten.

“Ach, het is maar gedrag…” : Alles wat je altijd al over jezelf en over het gedrag van anderen hebt willen weten, maar wat je nooit durfde te vragen. (wordt soms ook als open training aangeboden)

 

Voor jezelf:

The Working Way – Private Session: voor ondernemers, bestuurders en/of managers. Klankbord, vertrouwenspersoon, raadsman. Juist omdat het soms lastig is om wat je werkelijk en wezenlijk bezig houdt, te delen met anderen.

Coaching: wanneer je mentaal en/of emotioneel niet (meer) functioneert zoals je zou willen, ongeacht de oorzaak. Doorgaans een traject van drie tot maximaal zes sessies.

DiepZelfDuiken: de cursus waarin je geen antwoorden krijgt, maar wel leert hoe je die in jezelf kunt vinden. Niet geschikt voor beginners op het gebied van zingeving en zelfontwikkeling.

 

Call Now Button